Aquathlon SM 2017

KILPAILU PERUTTU

Päivämäärä: 13.8.2017
SM-matka: 1000m uinti + 10km juoksu
SM-sprintti: 400m uinti + 4km juoksu
Sarjat: 15v, 18v, Yleinen ja Kuntosarja


Splash Aquathlon SM-kisa Ilmoittautumis- ja kilpailusäännöt

Lue säännöt huolellisesti läpi ennen niiden hyväksymistä.

Ilmottautumissäännöt

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan virallisen ilmoittautumisjärjestelmämme kautta.

Osanoton peruutus ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova ja osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa.

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksella tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä
info (ät) splashgames.fi.

Onnistuneen ilmottautumis – ja maksu tapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Muut erilliset maksutavat

Hyväksymme toistaiseksi maksutapana vain verkkopankki- ja luottokorttimaksut.
Maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä ei ole mahdollista.

Sarjat ja palkinnot:

Kilpailun tiedoissa on tarkemmin määritelty käytettävät sarjat. Sarjoissa palkitaan 3 parasta.

Keskeisimmät osallistumiseen liittyvät ohjeet ja säännöt

Ilmoittautumisesi tai tekemäsi siirto on virallinen silloin, kun olet saanut vahvistusviestin, osallistumismaksu on suoritettu sekä kaikki järjestäjän vaatimat tiedot annettu. Osallistuja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta kilpailun tapahtuman hetkellä. Yhteystietojen muuttuessa ilmoittautumisen ja tapahtuman välisenä aikana, on osallistuja velvollinen muuttamaan tiedot oikeaksi. Ilmottautujan yhteystietoja voidaan käyttää järjestäjän sekä yhteistyökumppaneiden tiedottamiseen. Järjestäjä ei koskaan luovuta tietoja suoraan kolmannelle osapuolelle.

Järjestäjä ilmoittaa viralliset aikataulut ja ohjeet nettisivuilla osoitteessa
www.splashgames.fi 14 vrk ennen kilpailua. Tätä ennen ilmoitetut ohjeet ja aikataulut ovat viitteellisiä ja ne voivat muuttua. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista muutoksista kilpailijalle aiheutuneista kuluista.
Et tarvitse erillistä lisenssiä.

Kilpailu kuuluvat antidoping sääntöjen piiriin. Lisätietoja www.antidoping.fi

Varmista osanottosi kilpailukansliassa ennen kilpailua. Samalla saat kilpailumateriaalin. Kilpailijan tulee todistaa henkilöllisyytensä esittämällä virallinen henkilötodistus. Jokainen kilpailija on velvollinen osallistumaan kilpailuinfoon.

Kilpailija on velvollinen kaikissa sarjoissa tutustumaan reittiin ennakolta siinä määrin, että pystyy suorittamaan reitit opasteiden mukaisesti. Merkityltä reitiltä poikkeaminen katsotaan keskeytykseksi. Kilpailun ajanotto toteutetaan sähköisellä järjestelmällä. Kilpailija on vastuussa ajanotto sirun oikeasta, ohjeiden mukaisesta kiinnityksestä. Sijoitus määräytyy kokonaisajan perusteella. Kokonaisaika määräytyy lähdöstä maalilinjan ylittämiseen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisten väliaikojen oikeellisuudesta tai niiden puutteesta.

Aquathlon tapahtuman reitit eivät ole tarkkuusmitattuja.
Kilpailussa noudatetaan soveltuvin osin ETU:n ja ITU:n kansainvälisiä triathlonin sekä Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä, ellei kilpailuohjeessa ole toisin mainittu. Kilpailijat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, kilpailijat kilpailevat omalla vastuulla. Järjestäjällä on lajiliiton vastuuvakuutus. Kilpailureiteillä pätevät normaalit tieliikennesäännöt, ellei toisin ole kilpailuohjeessa mainittu, tai liikeenteenohjaaja toisin määrää.

Suoritus voidaan katsoa keskeytetyksi, jos maalilinjaa tai saapumista uinti- ja juoksu -vaihtoon ei ole ylitetty erikseen määritellyssä aikarajassa. Kilpailun tuomari tai lääkintähenkilöstö voi keskeyttää kilpailijan suorituksen tai evätä kilpailijan osallistumisen kilpailuun, mikäli kilpailijan voidaan katsoa olevan vaaraksi joko omalle tai kanssakilpailijoiden terveydelle.

Mikäli kilpailu joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään kilpailun järjestäjästä riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan kilpailijalle aiheutuneista kuluista eikä osanottomaksua palauteta. Kilpailun järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti


Menossa mukana